arrow_drop_up arrow_drop_down

Online yoga vanuit thuis én lid van een community met gelijkgestemden? 

Het TaoFlow programma is de ideale manier om thuis in je eigen tijd Do-In Yoga en Meditatie te beoefenen met online begeleiding. Ook krijg je support vanuit de community, waar je gelijkgestemden gaat ontmoeten en nieuwe vrienden maakt. Zo sta je er niet alleen voor en boek je echt resultaat.

Zet je eerste stap 


Online TaoFlow programma voor healing en intuïtieve ontwikkeling

Rust in je hoofd

Van perfectionisme naar wijsheid

Balans

Dicht bij jezelf blijven

Ontspannen lijf

Weg stress! Relaxed op je werk.

Nieuwe tijd

Bevrijd van beperkende gedachten

Kracht training

Mentale en emotionele versterking

Tijd voor jezelf

om indrukken te verwerken

Grenzen herkennen

Vertrouwen op je intuïtie 

Het licht zien

Je spiritualiteit ontdekken

Gezondheid

Van burn-out naar nieuwe energie

Hartverwarmende verbindingen online

Lange tijd was ik overtuigd dat het niet mogelijk was om mijn programma's online aan te bieden. Ik hield voet bij stuk dat mijn missie alleen offline uit te dragen was.


Maar niets bleek minder waar. Ik heb een manier gevonden, waarbij we ongeacht de afstand altijd persoonlijk contact kunnen houden.


Met prachtige online programma's en inspiratie via E-learning. Samen met de gekoppelde community vormen we een fantastische groep gelijkgestemden, waarbinnen de deelnemers hartverwarmende contacten ervaren.

Een wekelijkse helende les, voor alle niveau’s en goed uitgelegd. Dus ook fijn als je nog helemaal geen ervaring hebt, niet zo mobiel bent of geen zin hebt in het bezoek aan een yogastudio. Ook fijn als deze gewoon te ver weg is. En... Do- In Yoga is een al omvattende yogastijl. No nonsens en toch heel energetisch, helend en verrassend.

Caroline uit omgeving Nijmegen

Healing

Healing is één van de directe effecten van Do-In Yoga en Meditatie. Je merkt al snel dat vage klachten verminderen. Vervelende pijntjes verdwijnen. Je houdt meer energie over aan het einde van de dag. Wat andere mensen doen irriteert je niet meer zo snel. Het is bijzonder te merken hoe de Do-In Yoga lessen ervoor zorgen dat je 's morgens weer uitgerust wakker wordt en 's avonds heerlijk inslaapt. 

Healing betekent dat geblokkeerde energie weer vrij doorstroomt. En dat is met Do-In Yoga heel makkelijk te realiseren. Als deze levensenergie weer gaat stromen, merk je direct dat je lekkerder in je vel zit. En dat je meer van jezelf gaat houden! Zonder voorwaarden.

Intuïtieve ontwikkeling

Centraal staat het middelpunt van je lichaam: de Hara. Dit is het buikgebied. Hara is Japans voor buik én bezieling. Via deze plek krijg je toegang tot je oneindig potentieel, ook wel het quantum veld genoemd.

Via de Hara vind je draagkracht, het is de plek van waaruit de ziel je menselijke ervaringen aandrijft. Met Do-In Yoga verbind je je op speelse wijze met de Hara, zodat je als vanzelf meer gaat bewegen vanuit je centrum en dus makkelijker naar je ziel kunt luisteren.

Zo leer je meer vertrouwen op je intuïtie. Je intuïtieve ontwikkeling vloeit voort uit het handelen vanuit de stem van je ziel. Die kun je alleen horen als je heel stil en gecentreerd bent. In je Hara.

Missie en visie

Uiteindelijk gaat Do-In Yoga over het leven zelf. Over wat je hier op aarde komt doen. Jouw missie en visie. De oefeningen bevrijden je fysiek, mentaal en emotioneel, zodat je werkelijk handen en voeten kunt geven aan je zielenmissie en levensdoel. 

Je gaat ontdekken dat synergie een natuurlijke staat van leven is. Dat geven ontvangen is. En dat ontvangen geven is. Hoe dichter je bij jezelf komt, hoe helderder het wordt dat je hier niet alleen voor jezelf bent. Dat je iets te bieden hebt. Vanuit heel je wezen. 

Ervaringen met de online TaoFlow programma's

Eigen tempo om tot je ontdekkingen te kunnen komen, geweldig fijn!
Patricia uit Diessen
Heeft mijn leven verrijkt en dat gun ik iedereen.
Bea vanuit Spanje
De wekelijkse lessen online zijn een schat van waarde voor mij.
Jenny uit Reusel
€ 37,-
€ 13,33 p.mnd. incl. btw

Klaar voor je online programma?

Wekelijks inspirerende Do-In Yoga les.

Maandelijks nieuwe inzicht meditatie.

Support via de TaoFow community.


  • energetische healing
  • intuïtieve ontwikkeling
  • overstijg jezelf
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Life-time korting verlengd!

lidmaatschap per maand opzegbaar

eerste 14 dagen zonder risico uitproberen

life-time korting zolang het lidmaatschap loopt

Niet goed? Geld terug!

Binnen 14 dagen terugkomen op je beslissing? Geen punt, we annuleren je lidmaatschap en je ontvangt het volledig betaalde bedrag retour. Na 14 dagen kun je met gemak ieder moment opzeggen als het niet meer bij je past. Zodra je opzegt stopt je lidmaatschap einde van jouw lopende maand.