Online Do-In Yoga vanuit thuis én persoonlijke steun uit de community? 

Het TaoFlow Explorer jaar is de ideale manier om thuis in je eigen tijd Do-In Yoga en Meditatie te ontdekken. Bij de lessen krijg je een verdiepende uitleg, zodat je weet waar het over gaat. Ook krijg je persoonlijke steun via onze eigen TaoFlow community. Hier kun je gelijkgestemden ontmoeten en wie weet maak je nieuwe vrienden. Zo sta je er niet alleen voor en boek je echt resultaat.

Zet je eerste stap 


Do-In Yoga oefeningen geven jou:

Zelfhelend effect

Van burn-out naar nieuwe energie

Grenzen herkennen

Vertrouwen op je intuïtie 

Bezieling

Geïnspireerd leven

Helder denken

Van perfectionisme naar wijsheid

Evenwicht rust en actie

In verbinding met jezelf blijven

Je lijf weer soepel

Stressvrij en relaxed werken.

Innerlijke doorbraken

Bevrijd van beperkende gedachten

Kracht training

Mentale en emotionele stabiliteit

Trouw aan jezelf

om overprikkeling te verwerken

Hartverwarmende verbindingen met Do-In Yoga online

Lange tijd was ik overtuigd dat het niet mogelijk was om mijn programma's online aan te bieden. Ik hield voet bij stuk dat mijn missie alleen offline uit te dragen was.


Maar niets bleek minder waar. Ik heb een manier gevonden, waarbij we ongeacht de afstand altijd persoonlijk contact kunnen houden.


Met prachtige online programma's en inspiratie via E-learning. Samen met de gekoppelde community vormen we een fantastische groep gelijkgestemden, waarbinnen de deelnemers hartverwarmende contacten ervaren.

Een wekelijkse helende les, voor alle niveau’s en goed uitgelegd. Dus ook fijn als je nog helemaal geen ervaring hebt, niet zo mobiel bent of geen zin hebt in het bezoek aan een yogastudio. Ook fijn als deze gewoon te ver weg is. En... Do- In Yoga is een al omvattende yogastijl. No nonsens en toch heel energetisch, helend en verrassend.

Caroline uit omgeving Nijmegen

Het zelf genezend vermogen activeren met Do-In Yoga

Het zelf genezend vermogen activeren heeft een helend effect. Healing is één van de directe effecten van Do-In Yoga en Meditatie. Je merkt al snel dat vage klachten verminderen. Vervelende pijntjes verdwijnen. Je houdt meer energie over aan het einde van de dag. Wat andere mensen doen irriteert je niet meer zo snel. Het is bijzonder te merken hoe de Do-In Yoga lessen ervoor zorgen dat je 's morgens weer uitgerust wakker wordt en 's avonds heerlijk inslaapt. Healing betekent dat geblokkeerde energie weer vrij doorstroomt. En dat is met Do-In Yoga heel makkelijk te realiseren. Als deze levensenergie weer gaat stromen, merk je direct dat je lekkerder in je vel zit. En dat je meer van jezelf gaat houden! Zonder voorwaarden.

Do-In Yoga verbind je met je intuïtie

Centraal staat het middelpunt van je lichaam: de Hara. Dit is het buikgebied. Hara is Japans voor buik én bezieling. Via deze plek krijg je toegang tot je oneindig potentieel, ook wel het quantum veld genoemd.

Via de Hara vind je draagkracht, het is de plek van waaruit de ziel je menselijke ervaringen aandrijft. Met Do-In Yoga verbind je je op speelse wijze met de Hara, zodat je als vanzelf meer gaat bewegen vanuit je centrum en dus makkelijker naar de stem van je ziel kunt luisteren.

Zo leer je meer vertrouwen op je intuïtie. Je intuïtieve ontwikkeling vloeit voort uit het handelen vanuit de stem van je ziel. Die kun je alleen horen als je heel stil en gecentreerd bent. In je Hara.

Do-In Yoga helpt je om dicht bij jezelf te blijven

Uiteindelijk gaat Do-In Yoga over het leven zelf. Over wat je hier op aarde komt doen. Jouw levensweg. De oefeningen bevrijden je fysiek, mentaal en emotioneel, zodat je als moeiteloos dicht bij jezelf blijft. 

Je gaat ontdekken dat dicht bij jezelf blijven een natuurlijke staat van leven is. Dat geven ontvangen is. En dat ontvangen geven is. Hoe dichter je bij jezelf komt, hoe helderder het wordt dat je hier niet alleen voor jezelf bent. Dat je iets te bieden hebt. Vanuit heel je wezen. 

Spelenderwijs, zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen. Sterker nog: het moeite doen, daar stop je mee. Niet meer zoals je dacht dat het hoort, maar voortaan zoals het bij jouw natuurlijke zijn past.

Ervaringen met de online Do-In Yoga en Meditatie lessen

Eigen tempo om tot je ontdekkingen te komen, geweldig!
Patricia uit Diessen
Heeft mijn leven verrijkt en dat gun ik iedereen.
Bea vanuit Spanje
De wekelijkse lessen online zijn een schat van waarde voor mij.
Jenny uit Reusel
Yogales geven met meer impact
€ 597
€ 197 eenmalig

Klaar voor je TaoFlow Explorer jaar?

  • Wekelijks een inspirerende Do-In Yoga les, dat voelt als een privéles
  • Maandelijks een nieuwe inzicht-meditatie onder deskundige begeleiding
  • Persoonlijke aandacht via ons eigen TaoFow.Net platform
  • Activeer je zelf genezend vermogen
  • Beweeg op eigenwijze door de lessen met toegankelijke oefeningen
  • Persoonlijke ontwikkeling door verbinding Denken, Voelen en Doen
  • Overstijg jezelf door bevrijding alles wat je dwars zit
  • Laat je levensenergie (Qi) weer stromen en heft blokkades op
  • Bij iedere les een extra video met verdiepende uitleg

Life-time toegang tot dit jaarprogramma!

één jaar lang

wekelijks een nieuwe Do-In Yoga les

en maandelijks een nieuwe inzicht meditatie

toegang tot de lessen en meditaties blijft, dus je kunt herhalen zo vaak je wilt!

lidmaatschap TaoFlow support community gaat gratis door!

Niet goed? Geld terug!

Binnen 14 dagen terugkomen op je beslissing? Geen punt, we annuleren je jaarprogramma en je ontvangt het volledig betaalde bedrag retour. 

Do-In Yoga en Meditatie

Ja, ik wil genieten van het TaoFlow Explorer jaarprogramma met Do-In Yoga en Meditatie onder leiding van oprichtster Claudia Heijdel!

Ik betaal eenmalig met twee weken bedenktijd.

Toegang tot de lessen, meditaties en community blijft, dus ik kan herhalen zo vaak ik wil.

arrow_drop_up arrow_drop_down