Les in Do-In Yoga in regio Den Haag

Do-In opleiding online en offline
  • Zowel beginnend als ervaren
  • Oosterse geneeswijzen, meridianen en natuurwetten
  • Begeleiding vol met passie 

Ben je een liefhebber van Do-In Yoga en wil je hierin graag groeps- of privéles geven met behulp van de lessen van een yogaschool in regio Den Haag? In dat geval is het verstandig om Do-In Yoga te benaderen. Wij voelen ons geroepen vanuit het diepst van onze ziel om yogatrainingen voor zowel beginnende als meer ervaren yogaleraren te geven. Ons gepassioneerde team geeft de opleiding Do-In Yoga in bijvoorbeeld Eindhoven, Den Haag en Utrecht, maar ook het volgen van online lessen is een optie.

Do-In Yoga volgen in bijvoorbeeld Den Haag helpt je intuïtieve vermogens te versterken


Wanneer je graag Do-In Yogadocent wilt worden, ben jij zelf de gids. Je leert tijdens de lessen Do-In Yoga in bijvoorbeeld Den Haag, Utrecht of Eindhoven om jouw eigen pad te bewandelen. Je vindt jouw eigen antwoorden door op natuurlijke wijze te bewegen bij de yogaoefeningen. Zodra je met behulp van deze oefeningen jouw eigen mentale helderheid, emotionele stabiliteit en fysieke gezondheid hebt gevonden, ben je in staat om deze door te geven aan jouw deelnemers of cliënten. De opleiding tot Do-In Yogadocent is er kortom een die jouw eigen intuïtieve vermogens versterkt, zodat jij jouw innerlijk weten kunt aanboren en de opgedane Do-In Yoga-ervaring op het gebied van healing en bewustwording kunt overbrengen op anderen.


Procesgerichte opleidingen op hbo-niveau


Onze opleidingen gaan dieper dan kennis, ze gaan over wijsheid. Daarom zijn ze ervarings- en procesgericht. Jouw toewijding bepaalt het succes. We verwachten commitment aan je deelname en een proactieve houding. Anders gezegd: een “show up policy”. Als jij dit doet, garanderen wij je een magisch resultaat. Deze yogaopleidingen vragen dus een houding op hbo-niveau. Diverse holistisch ingestelde mensen volgen de lessen Do-In Yoga op locatie in bijvoorbeeld Utrecht, Den Haag of Eindhoven. Van yogadocenten tot mindfulness trainers, ze zijn allen van harte welkom bij ons. Onze ervaring leert dat juist de gevoelsmensen veel baat hebben bij onze Do-In Yogaopleidingen, vooral als ze ook nog eens faalangst ervaren.


Meld je aan voor een opleiding


Wil jij je graag inschrijven voor een opleiding in Do-In Yoga in bijvoorbeeld Den Haag, Utrecht of Eindhoven? Of heb je toch interesse in het volgen van een online opleiding? Meld je dan direct aan bij Do-In Yoga. Hiervoor benader je ons via 0641155438 of opleiding@do-in-yoga.nl.

arrow_drop_up arrow_drop_down