Do-In Yoga oefeningen

Do-In opleiding online en offline
  • Zowel beginnend als ervaren
  • Oosterse geneeswijzen, meridianen en natuurwetten
  • Begeleiding vol met passie 

Wanneer je interesse hebt in Do-In Yoga en graag een leraar hierin wilt worden, leer je bij ons de meest uiteenlopende oefeningen. Zowel beginnende als meer ervaren yogadocenten leren oefeningen die perfect geschikt zijn voor het geven van lessen Do-In Yoga. Wij geven on- en offline lessen gericht op het vinden van je innerlijke kracht.

Tijdens onze Do-In Yoga oefeningen leer je de kern van onze bewegingsleer


Do-In Yoga is gevestigd in Den Haag en van hieruit bieden wij diverse opleidingen aan waarbij oefeningen aan bod komen die met deze Japanse bewegingsleer te maken hebben. Yoga leert mensen hun volledige potentieel te benutten, terwijl ze dicht bij zichzelf blijven. Van de leer van yin en yang tot drukpunt- en energieoefeningen; de lessen in Do-In Yoga zijn erg divers. Zodra een yogaleraar gezocht wordt in jouw omgeving, kun jij op basis van deze vaardigheden aan de slag om op effectieve wijze les te geven aan jouw leerlingen.


Bespreek de mogelijkheden met onze professionals


Wij helpen je graag om nieuwe inzichten te krijgen. Wil je weten wat voor oefeningen gericht op Do-In Yoga allemaal aan bod komen bij onze online en offline opleidingen? Bespreek dan de mogelijkheden met ons gepassioneerde team: Claudia Heijdel, Dina Leergaard, Caroline Ligtenberg en Peter Suoss. Hiervoor neem je contact met ons op via 0641155438 of stuur je een e-mail naar opleiding@do-in-yoga.nl.

arrow_drop_up arrow_drop_down