Japanse bewegingsleer

Do-In opleiding online en offline
  • Zowel beginnend als ervaren
  • Oosterse geneeswijzen, meridianen en natuurwetten
  • Begeleiding vol met passie 

Do-In Yoga is een Japanse bewegingsleer die de laatste jaren erg aan populariteit heeft gewonnen. Het is de snelst groeiende vorm van yoga en meditatie en dit is niet voor niets. Do-In Yoga uit Den Haag leert je er graag meer over. Wij bieden je de mogelijkheid om in je eigen tempo uit te groeien tot een expert in deze Japanse bewegingsleer. Hierbij is het doel dat je zowel plezier maakt als energie krijgt.

Wij zorgen dat jij een expert wordt in de Japanse bewegingsleer


Deze Japanse bewegingsleer laat energie door je lijf stromen, zodat je spanningen en stress in je lichaam oplost. Hierdoor kom jij meer en meer in je kracht te staan en ben je in staat jouw volledige potentieel te benutten. Wij geven effectieve en praktische Do-In yogatrainingen, zodat jij deze Japanse bewegingsleer tot in de perfectie beheerst. Wanneer jij je voorbereidt op het uitleggen van Do-In yogaoefeningen aan jouw leerlingen, bereid je niet de les voor, maar jezelf. Je versterkt jouw intuïtieve vermogens, zodat je in staat bent om te delen wat je geleerd hebt tijdens de lessen en uit de inhoud van e-books over yoga.


Informeer naar de mogelijkheden


Wij brengen je graag op de hoogte van de duur, inhoud en andere belangrijke informatie over de opleiding. Informeer gerust naar de mogelijkheden om een opleiding gericht op de Japanse bewegingsleer te volgen. Heb je nog vragen over onze opleidingen of onze diensten? Bel dan naar 0641155438 of stuur een e-mail naar opleiding@do-in-yoga.nl.

arrow_drop_up arrow_drop_down