Klaar om bezield je geld te verdienen?

Verlicht de wereld met jouw waardevolle aanwezigheid en manifesteer je levensdoel!

Zet direct je eerste stap


Toen ik op m'n 28e burn-out geraakte en thuis in zak en as zat, nam ik een krachtig intern besluit. Ik besloot om vanaf dat moment het pad van m'n ziel te gaan bewandelen. Datgene te gaan doen waarvoor ik op aarde gekomen was. Op dat moment had ik er nog geen idee van wat dat dan precies was, maar door de impact van mijn diepe keuze begonnen er dingen te gebeuren. Uit onverwachte hoek stroomde kansen naar mij toe. Kansen waarvan ik met mijn hoofd dacht: 'ja, maar dat kan ik toch helemaal niet?'. Tegelijk wist ik diep van binnen dat ik geroepen werd om deze stappen te zetten. Mijn hart bonkte. Enerzijds van een vreugdesprongetje, anderzijds scheet ik zeven kleuren stront van de angst. Ik dacht aan de woorden van wat iemand mij ooit zei: 'een brutaal mens heeft de helft van de wereld, en ik de andere helft'. Het klinkt gek, maar die woorden gaven mij de moed om de onverwachte kansen aan te pakken. Ik realiseerde me dat we allemaal als mens hier op aarde zijn en ieder-één een onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Waarom zou ik me dan laten beperken door een gedachte dat ik ergens niet goed genoeg voor zou zijn omdat ik er de opleiding of werkervaring niet voor had? Wie bepaalt of ik goed genoeg ben? Als ik het zelf al afwijs, wat kan ik dan van de ander verwachten? Zo besloot ik het avontuur aan te gaan. Met de affirmatie 'yes I can'.

Do-In opleiding online en offline

Ik zie zoveel potentieel in gelijkgestemde zielen, maar vaak houden ze zich te klein.

In deze veranderende wereld is echt NU het moment om dit te doorbreken. Want ik weet, dat ook jij ernaar verlangt om je licht te laten schijnen. 

Je bent namelijk niet alleen de healer, de coach of de docent. Je bent ook zelfstandig ondernemer. En dat betekent dat je pro-actief jezelf in het zonnetje mag zetten. Echter, wat hiervoor nodig is conflicteert vaak met je verlangen om mensen onbaatzuchtig te helpen. Commercieel zijn wil je niet. Maar je wilt wel genoeg overhouden om in je levensonderhoud te voorzien, met enige ruimte.

Dus hoe rijm je dit met elkaar? Het één lijkt niet met het ander samen te kunnen bestaan. Maar niets is minder waar. Want de ruimte die je in jezelf creëert, creëer je ook buiten jezelf, in je eigen bedrijf dus. En als je ruimte creëert, kun je ontvangen. Kun je ontvangen, dan kun je geld verdienen. Vanuit dankbaarheid en bezieling.


  • niet alleen je gezonde verstand en de passie vanuit je hart, maar juist je onderbuikgevoel doet mee!
  • beperkingen worden nieuwe mogelijkheden
  • je houd jezelf niet meer klein, je staat in je grootsheid
  • een magische metamorfose opent je charisma
  • leer bewegen tussen hyperfocus versus open mind voor maximaal resultaat
  • de drie poorten van van je business flow om je manifestatiekracht te verankeren
  • geldenergie en eigenwaarde uitlijnen
  • groeiprocessen van je bedrijf begrijpen en (bij)sturen


Wat er na de training gebeurde is bijna niet te geloven. Na gewoon je wens uit te spreken i.p.v. dit heel diep van binnen misschien ooit willen, is er van alles in beweging gekomen. Na de training, waarvan ik eigenlijk niet goed wist wat voor mij de meerwaarde was, lijkt het wel of er iets open is gegaan in mij. Vanaf dat moment stroomden de ideeën naar binnen en ook het rotsvaste vertrouwen dat ze uitvoerbaar waren. Wel weinig slaap gehad want het bleef maar stromen. En ik sta nog steeds aan op dit moment. Wat is er gebeurd? Ik sta nog 1 stapje van mijn eigen yogastudio af! Ik kan samen met mijn vriendin een pand huren. Midden in een rustige winkelstraat, op een top locatie! We zijn super blij en gaan diverse yogavormen aanbieden, workshops en ook aerialyoga voor vrijgezellenfeesten!

Mia

Alles tegelijk werkt overweldigend. Daarom volg je het programma in behapbare stappen.

Stap 1 Client Filter Flow

In de marketing wordt vaak over een funnel gesproken. Wij buigen dit om naar een 'client filter flow'. Dat wil zeggen dat je gaat afstemmen op jouw publiek, zodat je precies de juiste personen in je business krijgt. Dat zijn de klanten die het meeste waarde uit jouw dienst halen. 

Stap 2 Business of the Brain

Vriendjes worden met jou manier van denken, zodat je optimaal tot je recht komt. Gedachten komen en gaan en jij mag kiezen welke je gelooft. Ze zijn verbonden met de het bewustzijn van de tijdlijnen. Ook kun je energie sturen met behulp van visualisaties of jezelf juist helemaal leegmaken door in je 360 graden bewustzijn te gaan zitten. Met je brein kun je heerlijk analyseren en creatieve plannen bedenken. Je dromen voorstellen alsof ze al bewaarheid zijn. Gedachten bestaan uit elektrische geladen deeltjes van energie, die je de wereld in kunt zenden. Ook kun jij je afstemmen op een bepaalde denkwijze, stel je maar voor dat je een radiozender uitkiest. In deze stap leer je de kwaliteiten van beide hersenhelften ontgrendelen voor een succesvolle business. 

Stap 3 Business of the Heart

Het hart is een grote verbinder van de onderbuik en het hoofd. Bewust aanwezig zijn in je hart opent de deuren naar je emoties en gevoelens, je gekwetstheid en je kracht. Het hart heeft je lief, onvoorwaardelijk. Door hier met dankbaarheid in te gaan staan en ruimte te geven, zie je het grotere geheel, hoor je wat de stilte zegt en kun je je weer openen om het leven volledig te ontvangen. In deze stap ga je ruimte creëren om jouw eigenwaarde succesvol te ontvangen, zodat je bedrijf magisch gaat stralen.

Stap 4 Hara, Core Business

De Hara, het onderbuikgevoel, daar zit je core-business. Op deze plek vind je draagkracht voor je bestaan, ook dat van je bedrijf. Via deze plek veranker je, zet je een fundering neer. Alleen het hart en het hoofd zijn nog niet genoeg. Je hebt de Hara nodig om te manifesteren. Het is de laatste verbinding naar de aarde en vanuit je onderbuikgevoel weet je welke richting je op mag gaan. Dit is de plek van waaruit je beweegt als je het pad van je ziel bewandelt. In deze stap veranker je je bedrijf en geef je het bestaansrecht.

Stap 5 Money Energy Flow

Vaak zijn er onbewust trauma's over geld in ons systeem opgeslagen. Misschien herken je dit wel, maar het kan ook zijn dat er nog onbewuste blokkades zitten, die je nu remmen door te groeien. Daarom gaan we in deze stap je gedachten en gevoelens over geld transformeren, zodat deze energie vrij kan stromen in jouw leven. Zonder schaamte of schuldgevoel. Zonder tekort of teveel. 

Stap 6 Five Elements Business Plan

Een nieuwe aanpak van je business plan. Helemaal vanuit het 5e dimensie bewustzijn. In deze stap krijg je nieuwe inzichten ten aanzien van je eigen bedrijf, waardoor je de juiste verwachtingen op de juiste plek plaatst. Dit geeft je zelfvertrouwen.

Stap 7 Passie -> Purpose -> Profession

In deze stap beweeg je van passie naar purpose naar profession. Je gelooft in jezelf en bent (weer) uitgelijnd met het pad van jouw ziel. Je weet dat in deze gemoedstoestand falen onmogelijk is. 

Stap 8 Out of the box

Out of the box thinking, is dat iets wat jij van nature doet? Sterker nog, je denkt: 'what if there is no box?'. Je ervaart een vertraging en versnelling tegelijk in je bewustzijn. Op deze plek functioneer je vanuit een hyperfocus en synergetische flow. Je voelt 'm. Je gaat nu dit principe praktisch toepassen. Met handige tools en een checklist.

8 modules tijdelijk van € 797 voor € 197

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Krijg nu direct toegang tot de training Onderbuik Ondernemen!

Niet alleen je gezonde verstand en je hartstocht zijn van belang,

maar ook je onderbuik, de plek waar je draagkracht vandaan haalt voor jouw eigen bedrijf.

null


Extra bonus!

Toegang tot de masterclass 'Multidimensionaal Ontwaken' t.w.v. € 111,- . Ontgrendel de Divine Creator in jezelf. 

Klaar voor de start?

arrow_drop_up arrow_drop_down