arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 16:9

Do-In Yoga practitioner opleiding

Stilstaan bij bewegen

Schrijf nu in

Module 1

Vijfdaagse intensive

Module 2

Begeleide thuisstudie

Module 3

Vijfdaagse intensive

Jeanet Luth

Je bent je denken niet.

Je bewust worden dat je denken bepaalde emoties oproepen, is een geweldige vondst. Wanneer je je goed en gezond wilt voelen, dien je dus goed en gezond te denken. En iedereen kan ten alle tijden kiezen wat men denkt. Wat een kracht!

Jeanet woont met haar man en twee dochters in Nieuw Vennep waar ze sinds 2 jaar ook haar eigen Yoga, Training en Coaching Studio heeft waar ze kleine groepen begeleidt. 

De lessen en coaching van Jeanet kenmerken zich door het plezier, de onbevangenheid en ontspannen zijn in het nu.

Ze is Mondo® en internationaal gecertificeerd Do-In Yoga Teacher, ervaringsdeskundige, gecertificeerd Louise Hay trainer, life coach en spreker en blogger op het gebied van bewustwording, eigenwaarde, communicatie, relatie, ontspanning en zelfrealisatie. Daarnaast is zij co-schrijfster van het boek Samen Zen.

Do-In Yoga opleiding start:

WOENSDAG

01-04-2020

11:00

Dina Leergaard

Mijn lessen zijn elke keer weer anders, gericht op het spelenderwijs bewegen en bewust bewegen.

Er zit flow in de les. Echt heerlijk! Studenten worden uitgedaagd om te bewegen en te ontspannen. Ze geven aan zich energieker te voelen en dat ze in, maar ook buiten de lessen om, makkelijker herstellen. Dina en haar man Johan zijn gefascineerd door de krijgstkunsten en de helende krachten hiervan. De impact is groot: kinderen en volwassenen vinden hun eigenwaarde weer terug. Dina Leergaard heeft een achtergrond als verpleegkundige,  opleider en coach. Samen met Johan Zagers runt ze met veel enthousiasme de Sportschool Kaizen in Voorhout. Kaizen betekent: 'continuous improvement' oftewel 'met kleine stappen grote veranderingen'. Een motto dat Dina en Johan zowel in het dagelijks leven als in hun werk enorm aanspreekt. 

Caroline Ligtenberg

"Van jongs af aan was ik al zo gevoelig dat ik gemakkelijk ander mens en dier gevoelens waarnam. Ik ervoer ze alleen als de mijne en door het beoefenen van Do-In Yoga, meditatie en diverse andere opleidingen en coachingstrajecten heb ik geleerd onderscheid te maken tussen mij en de ander. De gevoeligheid hoeft sindsdien niet meer weg gestopt te worden en is daardoor sterker geworden. Noem het channelen of hoog gevoeligheid. Voor mij is het een talent." - Caroline 

Met Do-In Yoga breng ik de mensen weer terug bij zichzelf zodat ze hun innerlijke kracht kunnen voelen en vandaar uit hun plek hier op aarde in kunnen nemen.

Caroline haar kracht zit hem in een natuurlijke afstemming op haar omgeving, waardoor mensen zich vrij voelen om te zijn wie ze zijn en waarin ze zich gehoord en gezien voelen. Ze creëert hiermee een stabiele basis tijdens haar lessen, zodat de studenten hun eigen innerlijke wijsheid aanboren. Met Do-In Yoga, meditatie en diverse andere opleidingen en coachingstrajecten heeft zij geleerd onderscheid te maken tussen haarzelf en de ander.


Wat ga je leren?

Zelfvertrouwen vergroten met een dynamische Yin en Yang balans vanuit je kern (Hara)

Confucius: "I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand.". Theorie en praktijk komen samen in de reflectie van de ervaring.

Beter grenzen aangeven met de intent-breathe-move methode (Claudia Heijdel)

Specifieke wijze van bewegen waarbij lichaam en geest verbonden worden en de levensenergie vrij door kan stromen. Grenzen zijn subtiel voelbaar.

Sterk in je schoenen staan met opheffen blokkades in de  Qi-stroming door de meridianen

Met Do-In Yoga strekkingen, drukpunt-, energie- en partner- oefeningen, adem- en aandacht- technieken  weerbaar zijn en spontaan blijven. 

Eigenzinnig en intuïtief lesgeven en coachen met de 4 Shins

Do-In Yoga op jouw wijze toepassen in je leven en je werk vanuit de verbinding met je eigen missie.

Diagnosticeren met de Shen-cyclus, Ko-cyclus en orgaanklok

Met de specifieke diagnose tools kun je een Persoonlijke Ontwikkelingsplan op zielsniveau maken voor jezelf en anderen.

Transformeren en helen

Doorbraken in je persoonlijke ontwikkeling en doorbraken begeleiden bij anderen door energetische blokkades op te heffen met het geleerde.

Reacties van deelnemers

Leren varen op je innerlijk weten

Super als je beoefening en kennis af wilt wisselen.
Annemieke - Studio Inspiratie
Schitterende aanvulling op mijn werk als therapeut

Ik ben nu in staat nog meer mensen te helpen en begeleiden.

Nelleke Kerkhof - Schiedam
Mooie methodieken delen in je praktijk of lessen
Een waar cadeau ten eerste voor jezelf. 
Michelle Sinnema

Data & Locatie

De locatie volgt nog. De data en tijden zijn: 

  • Module 1: vijfdaagse 01 t/m 05 april 2020 van 11.00-18.00 uur
  • Module 2: thuisstudie traject
  • Module 3: vijfdaagse 26 t/m 30 juni 2020 van 11.00-18.00 uur

Lunch

Er zijn veel verschillende eet en dieet wensen. De lunch is daarom niet inbegrepen. Je kunt zelf beslissen wat je meeneemt, of uit lunchen gaat.

Koffie, thee en water zijn de hele dag beschikbaar. 

Periode

01 april t/m 30 juni 2020

Investering

€1750,- (termijnen ook mogelijk)

Lestijden

11:00 - 18:00

Locatie

Locatie volgt nog.