arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Stilstaan bij bewegen

Do-In Yoga Practitioner opleiding

Module Kata's

Vijfdaagse intensive

Module Experience

Begeleide thuisstudie

Module Communication

Vijfdaagse intensive

Jeanet Luth

Je bent je denken niet.

Je bewust worden dat je denken bepaalde emoties oproepen, is een geweldige vondst. Wanneer je je goed en gezond wilt voelen, dien je dus goed en gezond te denken. En iedereen kan ten alle tijden kiezen wat men denkt. Wat een kracht!

Jeanet woont met haar man en twee dochters in Nieuw Vennep waar ze sinds 2 jaar ook haar eigen Yoga, Training en Coaching Studio heeft waar ze kleine groepen begeleidt. 

De lessen en coaching van Jeanet kenmerken zich door het plezier, de onbevangenheid en ontspannen zijn in het nu.

Ze is Mondo® en internationaal gecertificeerd Do-In Yoga Teacher, ervaringsdeskundige, gecertificeerd Louise Hay trainer, life coach en spreker en blogger op het gebied van bewustwording, eigenwaarde, communicatie, relatie, ontspanning en zelfrealisatie. Daarnaast is zij co-schrijfster van het boek Samen Zen.

Do-In Yoga opleiding start:

WOENSDAG

09-09-2020

11:30

Dina Leergaard

Mijn lessen zijn elke keer weer anders, gericht op het spelenderwijs bewegen en bewust bewegen.

Er zit flow in de les. Echt heerlijk! Studenten worden uitgedaagd om te bewegen en te ontspannen. Ze geven aan zich energieker te voelen en dat ze in, maar ook buiten de lessen om, makkelijker herstellen. Dina en haar man Johan zijn gefascineerd door de krijgstkunsten en de helende krachten hiervan. De impact is groot: kinderen en volwassenen vinden hun eigenwaarde weer terug. Dina Leergaard heeft een achtergrond als verpleegkundige,  opleider en coach. Samen met Johan Zagers runt ze met veel enthousiasme de Sportschool Kaizen in Voorhout. Kaizen betekent: 'continuous improvement' oftewel 'met kleine stappen grote veranderingen'. Een motto dat Dina en Johan zowel in het dagelijks leven als in hun werk enorm aanspreekt. 

Wat ga je leren?

Healing door bewust bewegen

Met behulp van de 9 grondbeginselen ga je anders bewegen, op een natuurlijke wijze, vanuit je centrum, je Hara, Japans voor buik, zetel van de ziel. Het toepassen van deze grondbeginselen voorkomt blessures, ondersteunt het herstel en geeft healing op een diep niveau, voor jezelf en je clienten.

Versterk je intuïtieve vermogens

Door de meridiaan oefeningen ontwikkelt je zesde zintuig zich vanzelf verder. Met andere woorden: je wordt steeds meer gewaar van subtiliteiten. De uitlijning van hoofd (denken), hart (voelen) en Hara (onderbuik-geweten) versterkt dit door de gronding/aarding en verbinding met het universum. Hoe sterker je intuïtie hoe minder je jezelf verliest en hoe dichter je bij jezelf kunt blijven.

Nieuwe skills uit een eeuwenoude leer met een praktische aanpak

De interactie tussen het leven op en vanaf de yogamat is inspirerend en verhelderend. Jouw  eigen praktijkervaring wordt samen met de theorie over Yin, Yang, de 5 elementen en 12 meridianen een levendig en waardevol geheel. Toepasbaar voor zowel je eigen ontwikkeling als in het begeleiden van je cliënten. De tools zijn eenvoudig te integreren in je bestaande methodieken.

Een persoonlijke en eigentijdse verdieping in de Do-In Yoga leer

De held in jou openbaart zich en je leert op eigenzinnige wijze een bezielende Do-In Yoga groeps- of privé les geven. Verwacht doorbraken in je eigen persoonlijke ontwikkeling en doorbraken begeleiden bij anderen, doordat energetische blokkades zich opheffen met het geleerde.

Diagnosticeren met de Shen-cyclus, Ko-cyclus en orgaanklok

Met de specifieke diagnose tools begeleid je op zielsniveau de mensen in jouw groepsles of privé sessies. De tools zijn praktisch inzetbaar en te integreren met je bestaande werkwijze. De verbinding mens en natuur staat centraal.

Levensenergie

Vanuit jouw ‘neutrale houding’ komt je client centraal te staan. Als Do-In Yoga docent corrigeer je niet, je geeft begeleiding middels suggesties. Je stuurt niet, maar begeleidt je client in de eigen reis door lichaam, geest en ziel. Je neemt waar met behulp van de 4 Shins, zodat je in staat bent om je eigen interpretatie opzij te zetten en ieder de eigen weg te laten vinden.

Reacties van deelnemers

Leren varen op je innerlijk weten

Super als je beoefening en kennis af wilt wisselen.
Annemieke - Studio Inspiratie
Schitterende aanvulling op mijn werk als therapeut

Ik ben nu in staat nog meer mensen te helpen en begeleiden.

Nelleke Kerkhof - Schiedam
Mooie methodieken delen in je praktijk of lessen
Een waar cadeau ten eerste voor jezelf. 
Michelle Sinnema

Periode

09-13 sept. | thuisstudie | 09-13 dec. 2020

Investering

€1970,- inclusief (termijnen ook mogelijk)

Lestijden

11:30 - 18:30

Locatie

Yogacentrum Hoofddorp

Modules

De opleiding bestaat uit drie modules:

  • Module 1 Kata's: lichaam en levensenergie verbinden
  • Module 2 Experience: geleid de wijde wereld in
  • Module 3 Communication: creatieve instrumenten

Lunch

Er zijn veel verschillende eet en dieet wensen. De lunch is daarom niet inbegrepen.

Je kunt zelf beslissen wat je meeneemt, of uit lunchen gaat.

Koffie, thee en water zijn de hele dag beschikbaar.