arrow_drop_up arrow_drop_down

Do-In Yoga opleiding

voor therapeuten, coaches, docenten en healers

"Lesgeven betekent voor mij delen. Do-In Yoga leert mij te vertrouwen op mijn intuïtie."

Bevrijding van de norm

'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg'
Klinkt bekend in de oren? Jarenlang wilde ik voorkomen dat ik werd afgewezen vanwege dingen anders doen dan de standaard. Maar ik kon niet anders dan mijn eigen pad volgen. Met als gevolg dat ik vaak afgewezen werd doordat mensen mij niet begrepen. Ik verloor mezelf in relaties met andere mensen omdat ik mezelf ging verdedigen.

Tot ik me realiseerde dat ik innovatief en baanbrekend bezig was: ik werk vanuit de nieuwe tijd, vanuit het synergie bewustzijn, vanuit het geloof dat we het beste tot ons recht komen als we onze missie met passie handen en voeten geven. Ik zag ineens dat er meer mensen waren, die verlangen naar hun eigen pad, naar ontdekken waarom je hier op aarde bent. Met behulp van Do-In Yoga lukt dat. Deze bewegingsleer brengt lichaam, persoonlijkheid en ziel in lijn, laat je ontdekken waarom je hier op aarde bent en helpt je de stappen te zetten die voor jou bedoeld zijn. Do-In Yoga is een afspiegeling van het leven zelf. Het laat de Qi, de levensenergie weer vrij doorstromen. Deze energie is de levensecho.

De korte, ervaringsgerichte opleidingen, de steun vanuit de community en je unieke persoonlijke traject leert je vanuit je intuïtie werken en leven, bevrijd van de norm.

Effecten van de Do-In Yoga opleiding

Vaar op je innerlijk weten met kennis en beoefening ritmisch afgewisseld.

Annemiek - Studio Inspiratie

Voel me meer verbonden met mezelf. Schitterende aanvulling op mijn werk als therapeut.

Nelleke Kerkhof - Schiedam

Mooie methodieken voor mezelf en om te delen in m'n praktijk of lessen.

Michelle - Amsterdam

Holistisch

Balans lichaam en geest

Intuïtie

Onderbuikgevoel inzetten

Innovatief

Buiten gebaande paden gaan

Yin Yang

Meditatie en yoga combineren

Ruimte

Eigen inbreng toepassen methode

Flow

Zorgeloos op eigenwijze leven

HSP als talent

HSP klachten omzetten naar kracht

Betrokkenheid

Vanuit suggesties i.p.v. correcties

Authentiek

Gewoon helemaal jezelf kunnen zijn

Voordelen van de Do-In Yoga opleiding

Korte praktische trajecten

Als holistisch ingesteld docent, therapeut of coach zit je niet meer te wachten op weer een jarenlange opleiding, waarbij je aan het begin moet beginnen. Je bent al ervaren, je kent je (licht)werk en je weet wat je doet. Toch wil je je verder ontwikkelen, zowel persoonlijk als het pad van je ziel. De Do-In Yoga opleidingen bestaan uit korte, praktische trajecten, waarmee jij jezelf naar het volgende niveau brengt. Do-In Yoga werkt verbindend met andere leren.

Zonder stress HBO afstuderen

De opleidingen zijn ervarings- en procesgericht. Dat betekent dat je toegewijd bent om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en te groeien naar jouw meesterschap. Door deelname aan het proces en de leuke, inspirerende opdrachten, avonturier je door de opleiding. Je leert niet  eenmalig iets uit je hoofd om met knikkende knieën examen te doen, maar je studeert echt af op een unieke wijze waarbij je de theorie en praktijk werkelijk belichaamd hebt. Bij slagen ontvang je een erkend diploma.

In 2020 zijn we gaan samenwerken met de KTNO, het platform voor kwaliteitsborging van opleidingen binnen de complementaire gezondheidszorg.

Spelenderwijs leren

Spelenderwijs leren door het proces van expressie, experimenteren, integreren en transcenderen. Deze wijze van persoonlijk ontwikkeling is essentieel om voorbij je oordelen te komen, voorbij je programmeringen en voorbij je onderbewuste aansturing in het leven. De specifieke leermethode maakt dat je processen op een dieper niveau begrijpt en jezelf en anderen kunt begeleiden vanuit meerdere perspectieven.

De vijf elementen leer helpt je de levensprocessen herkennen en geeft je de tools om intuïtief en vanuit flow te groeien, ook als het een keer tegenzit. Als je de bedoeling van transformatie begrijpt, hoef je niet meer te vechten of vluchten. Met onze specifieke leermethode doorbreek je beperkende gedachten en andere energetische blokkades.

Multidimensionaal

Yin en Yang, de leer van de vijf elementen, de 12 orgaanmeridianen en Qi, de levensecho die daar doorheen stroomt.

Ze verbinden lichaam en geest via de weg van het energetisch voelen. Jouw energieveld vraagt om doorstroming. Het leven laat zich niet vastzetten in hokjes. Als je dit doet, creëer je stagnatie. En dat is jammer.

Want er zit zoveel meer potentie in jou! En dit is een energiebron, die je met de Do-In Yoga opleiding aanboort. Met een lach en een traan. Met voelen en een heldere intentie. Met constructief uitdrukking geven aan wat er in jou leeft.

Vanuit je diepste wil om te leven, want dat is de motor van jouw innerlijke kracht om je licht te laten schijnen en daarmee bij te dragen aan het welzijn van anderen. Ergens diep van binnen weet je dat je capabel bent tot het creëren van een magische impact.

Steun vanuit de community

Inzichten delen, hulp vragen en geven vanuit het besef dat de som der delen meer is dan het geheel. De community is gebaseerd op het synergie bewustzijn, de natuurwetten van coherentie. 

"Synergie betekent niet dat we opgeven wat we willen. Het betekent meedoen om te co-creëren, zodat iedereen steeds meer kan ontvangen van wat ons aantrekt door lid te worden in plaats van te verzetten." - Barbara Marx Hubbard

Binnen de community bepaal je zelf wat je deelt. Uitgangspunt is verbondenheid in vrijheid.

Klaar om volledig in jezelf te geloven en magische impact te maken met je eigen Do-In Yoga lessen en begeleiding?