arrow_drop_up arrow_drop_down

Go beyond  

Set out to master your true potential

Ruimte voor een nieuwe tijd

De trigger

Toen Claudia Heijdel in 2006 naar aanleiding van een inspiratie workshop op een grote conventie gevraagd werd een opleiding op te zetten, wist ze het meteen: dit ga ik doen. Maar dan wel op eigen-wijze. Niet zoals 'het hoort'. Want, dacht ze, wie bepaalt hoe het hoort? We bewegen nu naar een nieuwe tijd, die ons vraagt om vanuit het goddelijke potentieel, onze eigen creatiekracht, te ontdekken wat we hier op aarde komen doen en het vervolgens handen en voeten te geven. Zo heeft Claudia Do-In Yoga op de kaart gezet: ga vooral dynamisch om met de theorie van de Tao en Shiatsu. Omdat het leven zich niet laat vastzetten in hokjes.

De boodschap

De essentiële boodschap van Do-In Yoga is leven vanuit je kernkracht, je ware potentieel. In verbinding met je kern (in het Japans Hara genaamd),  ontmoet je de stem van je ziel, de aandrijfkracht van het leven.  De poort tussen spiritualiteit en je fysieke bestaan. Met spiritualiteit bedoelen wij de verbinding met het energieveld van oneindige potentie.

Onze missie is om met behulp van Do-In Yoga bij te dragen aan het ontwaken van de mensheid, zodat we in harmonie met de aarde, de natuur en het hele universum gaan leven. Op deze manier kunnen we ons ware potentieel handen en voeten geven vanuit het bevorderen van elkaars welzijn in plaats van te strijden.

Hiertoe is het van belang om de innerlijke Yin en Yang energieën samen te laten werken vanuit het synergie bewustzijn. In de praktijk draait dit om het besef dat tegengestelde krachten bedoeld zijn om elkaar te voeden en te versterken in plaats van tekort te doen. Dat betekent voorbij je angsten komen en de ander geluk en succes gunnen. Begrijpen dat er in werkelijkheid geen tekorten zijn, dat wij die slechts gecreëerd hebben.

Om deze groeistappen te kunnen zetten, is het van belang om te stoppen met het te doen zoals het hoort. Te stoppen met jezelf en anderen te corrigeren. En te beginnen met zien dat je altijd precies bent waar je hoort te zijn. Dat je jezelf niet hoeft te fixen om goed genoeg te zijn. Dat je jezelf niet hoeft te healen. Dat je al heel bent. Dat je al goed genoeg bent. En dat je vanuit die plek jezelf verder mag ontwikkelen om de beste versie van jezelf te leven. Niet vanuit een plek dat je tekort schiet, maar vanuit de plek waar je (meer dan) goed genoeg bent. En zo behandelen wij jou. 

Daarom zeggen wij: "Als docent of coach ben je eigenlijk een gids."

Voor wie

Vol passie begeleiden wij in onze opleidingen de eigenwijze coaches, therapeuten en docenten, die verlangen naar bevrijding op hun levenspad, zodat ze in hun grootsheid staan en kunnen doen waarvoor ze op aarde zijn gekomen. Het resultaat van wat wij doen geeft het gevoel van herboren zijn: oude, belemmerende patronen zijn doorbroken en energetische grenzen zijn helder zonder hard te zijn.

Do-In Yoga afgestudeerden en beoefenaars kunnen dicht bij zichzelf blijven, ook al doen zij iets dat buiten de gebaande paden reikt. Wij zoeken eigenwijze holistisch ingesteld mensen, die hun hart volgen en verlangen naar draagkracht hiervoor. Eigenwijze coaches, therapeuten en docenten die zich los willen maken van de oude bekende weg. 

Met ons 6 begeleiden we je naar zelfbevrijding.

Claudia

Founder & Creator

Jeanet

Opleider & Coach

Caroline

Opleider & Coach

Dina

Opleider & Coach

Nathalie

Opleider & Coach

Peter

AV techniek & Coach

Onze diensten

TaoFlow community

Delen = Helen. De ontmoetingsplek voor Do-In Yogi's, steun en inspiratie.

Opleidingen Do-In Yoga

Online en offline opleidingen voor holistisch ingestelde HSP'ers

Registered Teacher Team

Het geheel is meer dan de som der delen. Het beroepsregister voor co-creatie.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Vaar op je innerlijk weten
In de opleiding ontmoet je jezelf, leer je varen op je innerlijk weten. Vanuit zelf bewegen, oefenen, doen, krijg je stap voor stap ook de theorie aangereikt. De opleiding wisselt kennis en beoefening ritmisch af. - Annemiek Wauters.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Schitterende aanvulling op mijn werk als therapeut
Door mijn werk als massagetherapeut en coach ben ik in gaan zien hoe belangrijk het is om een manier van bewegen te vinden die de gezondheid en de vitaliteit van het lichaam bevorderd. Na zelf een paar lessen Do-In gevolgd te hebben was ik direct overtuigd, dat dit een bewegingsvorm is die daadwerkelijk lichaam en geest in balans brengt. Iets wat heel belangrijk is in onze hectische maatschappij, waar al zoveel van ons gevraagd wordt. Do-In betekent voor mij even thuiskomen bij jezelf, je bewust worden van wat er speelt in je lichaam. Je leert dat je zelf je lichaam kunt helen door ademhaling, beweging en zelfbehandeling. Door de Do-In opleiding ben ik in staat nog meer mensen te helpen en begeleiden op hun pad naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik ben net klaar met de basisopleiding en stoom gelijk door naar de vervolgopleiding. Do-In is voor mij een schitterende aanvulling op mijn werk als therapeut. Ben inmiddels begonnen met les geven en mijn cursisten zeggen: “dit is eigenlijk iets wat ieder mens elke week even zou moeten doen” en dat onderschrijf ik met heel mijn hart. Tevens wil ik Claudia bedanken voor de mooie inspirerende manier van lesgeven. Ik heb in deze 10 basislessen op een ontspannen manier al zoveel geleerd! - Nelleke Kerkhof
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mooie methodieken delen in je praktijk of lessen
Do-In Yoga is een opleiding die je brengt bij  JeZelf. Een waar cadeau ten eerste voor jezelf, maar ook voor anderen, omdat je de mooie methodieken die je hebt geleerd kunt delen met de mensen in je omgeving, praktijk of lessen. - Michelle Sinnema
Ms. Nameless
Add Your Stars