Healing & Soul Coaching

Met Do-In Yoga bewandel je vol energie en vertrouwen je eigen pad zonder faalangst.

Helemaal in je eigen flow én trouw aan jezelf blijven

Op eigen wijze

Toen Claudia Heijdel in 2006 naar aanleiding van een Workshop Inspiratie op een grote conventie gevraagd werd een opleiding op te zetten, wist ze het meteen: dit ga ik doen. Maar dan wel op eigen-wijze. Niet zoals 'het hoort'. Want, dacht ze, wie bepaalt hoe het hoort? We bewegen nu naar een nieuwe tijd, die ons vraagt om vanuit het goddelijke potentieel, onze eigen creatiekracht, te ontdekken wat we hier op aarde komen doen en het vervolgens handen en voeten te geven. Zo heeft Claudia Do-In Yoga op de kaart gezet: ga vooral dynamisch om met de theorie van de Tao en Shiatsu. Omdat het leven zich niet laat vastzetten in hokjes.

De boodschap

De essentiële boodschap van Do-In Yoga is intuïtief leven vanuit je kernkracht, je ware potentieel. In verbinding met je kern (in het Japans Hara genaamd),  ontmoet je de stem van je ziel, de aandrijfkracht van het leven.  De poort tussen 'purpose' en je aardse bestaan. Met andere woorden: de beweging tussen je dagelijks bestaan en het energieveld van oneindige potentie.

Het is mijn missie is om met behulp van Do-In Yoga bij te dragen aan het ontwaken van de mensheid, zodat we in harmonie met de aarde, de natuur en het hele universum gaan leven. Op deze manier kan je je ware potentieel handen en voeten geven vanuit het bevorderen van elkaars welzijn in plaats van te strijden.

Dan is het wel nodig om eerst jouw innerlijke Yin en Yang energieën samen te laten werken op dusdanige wijze dat ze het beste in elkaar naar boven halen. In de praktijk gaat dit om het besef dat tegengestelde krachten bedoeld zijn om elkaar te voeden en te versterken in plaats van tekort te doen. Dat betekent dat je voorbij je angsten komt en de ander geluk en succes gunnen. Je gaat zien dat er in werkelijkheid geen tekorten zijn, dat wij die slechts gecreëerd hebben.

Om deze groeistappen te kunnen zetten:

  • stop je met het te doen zoals het hoort
  • stop je met jezelf en anderen te corrigeren
  • begin je te zien dat je altijd precies bent waar je hoort te zijn
  • merk je dat je jezelf niet hoeft te fixen om goed genoeg te zijn
  • voel je dat je jezelf niet hoeft te helen
  • herinner je je dat je al heel bent
  • voel je dat je al goed genoeg bent
  • mag je groeien om de beste versie van jezelf te leven
  • ga je luisteren naar de ingevingen vanuit je zielebewustzijn

Do-In Yoga leert je om op natuurlijke wijze te bewegen, zodat je energie lekker gaat stromen, bevrijd van perfectionistische gedachten, overprikkeling en vermoeidheid. 

Voor wie

Vol passie begeleiden wij jou in op je levenspad. Jij bent een eigenwijs gevoelsmens. En je verlangt naar bevrijding van hoe het hoort, zodat je in je grootsheid kan staan en op eigen-wijze je lessen, behandelingen en coaches geven.

Het resultaat van de opleiding geeft het gevoel van herboren zijn: oude, belemmerende patronen zijn doorbroken en energetische grenzen zijn helder zonder hard te zijn.

"Do-In Yoga afgestudeerden en beoefenaars kunnen trouw aan zichzelf blijven, ook al doen zij iets dat buiten de gebaande paden reikt."

Ontmoet team Do-In School

Claudia Heijdel Do-In Yoga

Claudia Heijdel

Founder & Creator

Peter Süoss audio video perfect sounds unleashed

Peter Süoss

AV techniek & Coach

Do-In Yoga Deutschland

Caroline Ligtenberg

Opleider & Coach Do-In Yoga Deutschland

Do-In Yoga docent en opleider

Dina Leergaard

Opleider & Coach Do-In Yoga Nederland

Ons aanbod

Voor jezelf

Online en offline Do-In Yoga les volgen ter ondersteuning en stimulans van het eigen zelfgenezend vermogen.

Opleiding

Online en offline Do-In Yoga opleiding voor pro-actieve en gevoelige mensen die voor zichzelf werken of dit wensen.

Bijscholing

Diverse upgrades om jezelf verder te ontwikkelen als gepassioneerde ZZP'er met een eigen praktijk of studio.

Docentenregister

Docentregistratie in het Do-In Yoga beroepsregister - KvK 28096571 SBI9412 voor meer professionaliteit.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Vaar op je innerlijk weten
In de opleiding ontmoet je jezelf, leer je varen op je innerlijk weten. Vanuit zelf bewegen, oefenen, doen, krijg je stap voor stap ook de theorie aangereikt. De opleiding wisselt kennis en beoefening ritmisch af. - Annemiek Wauters.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Schitterende aanvulling op mijn werk als therapeut
Door mijn werk als massagetherapeut en coach ben ik in gaan zien hoe belangrijk het is om een manier van bewegen te vinden die de gezondheid en de vitaliteit van het lichaam bevorderd. Na zelf een paar lessen Do-In gevolgd te hebben was ik direct overtuigd, dat dit een bewegingsvorm is die daadwerkelijk lichaam en geest in balans brengt. Iets wat heel belangrijk is in onze hectische maatschappij, waar al zoveel van ons gevraagd wordt. Do-In betekent voor mij even thuiskomen bij jezelf, je bewust worden van wat er speelt in je lichaam. Je leert dat je zelf je lichaam kunt helen door ademhaling, beweging en zelfbehandeling. Door de Do-In opleiding ben ik in staat nog meer mensen te helpen en begeleiden op hun pad naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik ben net klaar met de basisopleiding en stoom gelijk door naar de vervolgopleiding. Do-In is voor mij een schitterende aanvulling op mijn werk als therapeut. Ben inmiddels begonnen met les geven en mijn cursisten zeggen: “dit is eigenlijk iets wat ieder mens elke week even zou moeten doen” en dat onderschrijf ik met heel mijn hart. Tevens wil ik Claudia bedanken voor de mooie inspirerende manier van lesgeven. Ik heb in deze 10 basislessen op een ontspannen manier al zoveel geleerd! - Nelleke Kerkhof
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mooie methodieken delen in je praktijk of lessen
Do-In Yoga is een opleiding die je brengt bij  JeZelf. Een waar cadeau ten eerste voor jezelf, maar ook voor anderen, omdat je de mooie methodieken die je hebt geleerd kunt delen met de mensen in je omgeving, praktijk of lessen. - Michelle Sinnema
Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down