Coach

Do-In Coaching

De natuur wijst je de weg

Van consument naar je eigen creatiekracht.

online coaching van Claudia Heijdel

Bevrijd jezelf van stress

Zonder het in de gaten te hebben, is er een consument van je gemaakt. Je moet goed je best doen op school, zodat je goede cijfers haalt en een goede baan kunt krijgen. Daarmee kun je een goede hypotheek betalen zodat je prachtig woont, een auto kopen en je hond en gezin onderhouden. Eerst moet je het verdienen, dan kun je het uitgeven. In je doen en laten is dat ook zo. Maar wie BEN jij? Wat BEN jij?  
Zodra je je ZIJNSKRACHT terug hervindt en voelt, kun je vanuit je natuurlijke flow je ware potentieel doorontwikkelen.
En dat geeft rust, vrijheid, blijheid. Toen ik op m'n 28e thuis met een burn-out zat, ontdekte ik dit  voor onze maatschappij "omgekeerde proces" al. Het is niet waar dat je eerst die opleiding af moet hebben of aangenomen worden voor die ene baan of eerst die auto, voordat je innerlijke rust vindt, vrijheid ervaart of je blij voelt. Het is precies andersom: eerst naar je pure ZIJN en vanuit die plek kom je in flow, ontzorg je, krijg je weer focus en inspiratie en vind je rust.
piekeren over fouten

Zit je vast? Herken je dit:

  1. overbezorgd zijn, piekeren over fouten
  2. druk maken over wat een ander van jouw acties vindt
  3. wat te doen qua werk, hoe tijd en ruimte voor jezelf te maken?
  4. focus kwijt, snel afgeleid zijn,
  5. het stroomt niet, je wilt wel, maar iets blokkeert je,
  6. je mist inspiratie, soms wel ideeën, maar handen en voeten hieraan geven lijkt onmogelijk,
  7. er is onrust in je systeem, het ontbreekt je aan tijd om tot jezelf te komen.

Eerst zijn, dan doen & laten

Do-In Yoga coaching

Water healing: weerstand laten ontspannen

Het begint met een luisterend oor. Zo worden krijg alles dat jou nu bezig houdt aandacht en erkenning. Hierdoor kom je uit de weerstand en ontstaat ruimte voor een oplossing van je probleem. Een bevroren water element ontdooit met vuur energie.

Do-In Yoga coaching

Hout healing: emotionele ontgifting

Door heel puur te kijken naar de betrokken emoties, worden ze een richting aanwijzers naar je onbewuste overtuiging die het beste met je voorheeft, maar jou nu niet meer dient. Dit zijn de ware eye-openers. Zo krijg je door een nieuwe kijk op de situatie weer inspiratie via je hout element.
Do-In Yoga coaching

Vuur healing: open je hart

Met je aandacht kun je vanuit je midden-as 360 graden rondom bewust worden. Zo gaat je hart open en worden kracht en kwetsbaarheid één geheel. Hierdoor voel je hoe perfect je al bent.
Do-In Yoga coaching

Aarde healing: (terug) met beide voeten in de grond

Door de lichaamsgerichte aanpak van de coaching zul je meer gronding ervaren, waardoor je meer zelfvertrouwen opmerkt. Aarde ontzorgt. Je komt uit je hoofd en in je lijf, waardoor je (weer) met beide benen in de grond staat en volop kunt proeven en genieten van het leven
Do-In Yoga coaching

Metaal healing: scherpzinnig zijn

Hoe meer stress, hoe sneller je afgeleid bent. Dat merk je heel makkelijk aan je ademhaling. Wat adem je in en wat adem je uit? Welke gedachtes? Geuren horen hier ook bij. Geuren helpen je herinneren en kun je inzetten om focus te creëren. Beweeg van afleiding naar focus met de energie van het metaal element.
Claudia Heijdel Do-In Yoga

Op je gevoel vertrouwen - intuïtieve vermogens activeren

Van nature heb je jouw instinct en intuïtieve vermogens. Zo kun je vertrouwen op je gevoel. Dit is ons vaak afgeleerd. Door dit terug op te pakken kom je helemaal in je eigen bevestiging van wie jij bent. Onafhankelijk van wat een ander ervan denkt. 

Met het gratis inzicht gesprek geef ik je een nieuwe kijk op je huidige situatie, zodat je weet hoe je verder kunt.

arrow_drop_up arrow_drop_down